ExtraHop Reveal(x) Hunter Challenge játék

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

ExtraHop Reveal(x) Hunter Challenge játék

2023. június 06. / 12:00 - 13:00 CEST

  1. Június 6-án tartja a következő Hunter Challenge elnevezésű online rendezvényét az ExtraHop. Az esemény regisztrációhoz kötött.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Időpont: 2023. június 6. (kedd) | 12:00

Csatlakozzon az ExtraHop „zászlórablás”  stílusú eseményéhez, amely teszteli a résztvevők tudását és készségeit a célzott támadások terén!

A Reveal(x) Hunter Challenge során különböző nehézségi fokú kihívásokra kell reagálni. A kihívások között valós forgatókönyvek szerepelnek az incidensek kivizsgálása, a fenyegetésvadászat, a biztonsági és hálózati higiénia, a hálózati teljesítmény vonatkozásában és még sok más témakörben, így például hálózati teljesítménnyel kapcsolatos problémák és biztonsági feladatok egyaránt szerepelnek majd a kihívások között. A játékot úgy tervezték, hogy egyszerre legyen szórakoztató és hasznos, miközben megtapasztalható az ExtraHop NDR platformjának teljes funkcionalitású demója is.

A játék kezdete előtt az ExtraHop mérnöke rövid taktikai eligazítással indítja az eseményt a demó felületen, segítséget adva a platformon való navigáláshoz és a kihívások megoldásához. A játékra bárki jelentkezhet, és nem szükséges hozzá az ExtraHop platformjának előzetes ismerete.

Részletek

Dátum:
2023. június 06.
Időpont:
12:00 - 13:00 CEST
Esemény kategória:
Rendezvény címkék:
, , , ,

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar