Folyamatos megfelelőség hibrid hálózatokon

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

Folyamatos megfelelőség hibrid hálózatokon

2021. június 15. / 12:00 - 13:00 CEST

A vállalatok ma már rengeteg kibervédelmi gyártó és eszköz közül válogathatnak. Felmerül azonban a kérdés, hogy ez vajon megoldja a problémákat, vagy tovább növeli a hálózatbiztonság komplexitását.

Megvannak-e Önnek és ügyfeleinek a szükséges erőforrásai ahhoz, hogy kezeljék a különféle technológiákat? Ugyanis az nem elég, ha ezek a megoldások szavatolják a biztonságot, hanem gondoskodnunk kell a megfelelőségükről is.

A Skybox Security június 15-i webináriumán megtudhatja, hogyan lehet létrehozni az ügyfelek biztonsági és hálózati eszközeinek –  így például tűzfalainak, felhőarchitektúrájának, végpontjainak és OT környezetének – egységes modelljét, ami jobb láthatóságot és megfelelőséget biztosít, valamint a legtöbbet hozza ki a kiberbiztonsági beruházásokból.

Azok a szolgáltató partnereink, akik kombinálják saját képességeiket a Skybox fejlett analitikájával, bizonyítottan nagyobb értéket tudnak kínálni ügyfeleinek, és megoldják a kibervédelem mindennapi kihívásait.

A webinárium előadói:

  • Mark Simmons, értékesítési igazgató, Skybox Security
  • Matt Arneaud, műszaki igazgató, Skybox Security

Regisztráljon most!


Continuous compliance across hybrid networks
Skybox Partner Webinárium
2021. június 15. 12:00 CEST

REGISZTRÁCIÓ

 

Részletek

Dátum:
2021. június 15.
Időpont:
12:00 - 13:00 CEST
Esemény kategória:
Rendezvény címkék:
, , , , , , , ,

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar