FortiWeb AI használata a webalkalmazások veszélyeinek észlelésére

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

FortiWeb AI használata a webalkalmazások veszélyeinek észlelésére

2019. május 15. / 10:30 - 14:00 CEST

AI

2019. május 15-én a „FortiWeb AI használata a webalkalmazások veszélyeinek észlelésére” címmel Fortinet technikai workshopot tartunk. Az előadásokat és a laborgyakorlatokat a Fortinet rendszermérnöke Kiss Zoltán tartja.

A kiberbűnözők célpontjai egyre inkább a nyilvános és a belső webalkalmazások. Ma az adatokkal való visszaélések közel fele a webalkalmazások biztonsági réseit kihasználó támadások okozzák. Az ilyen fenyegetések ellen egy webalkalmazás tűzfal (WAF) nyújthat védelmet a szerver üzemeltetőknek, amely dedikáltan ezen típusú szolgáltatások mély szintű elemzését, részletekbe menő felügyeletét, kontrollját biztosítja. Azonban egyes szervezetek azonban nem szívesen használják ezeket az eszközöket, mivel üzembehelyezésük, finomhangolásuk munkaidőigényes, különösen akkor amikor a hamis pozitív észlelések gyors kezelésére van szükség a jogos felhasználók és alkalmazások blokkolásának megszüntetésére.

A FortiWeb legfrissebb 6.0 kiadásában bemutatkozó új AI-alapú gépi tanulási képességgel kívánja kezelni ezen problémákat, megmutatva, hogy a szignatúra alapú védelem önmagában miért nem elegendő és hogy miért van szükség a hagyományos alkalmazás-tanuláson túlmutató védelmi módszerekre. Technikai workshopunkon gyakorlati tapasztalatot szerezhet a FortiWeb Machine Learning (ML) funkciójáról, megismerheti, ez hogyan segíti az IT biztonsági szakemberek munkáját. A workshop bemutatja az elméleti tudnivalókat és utána a laborgyakorlati részben a részvevők önálló feladatvégzés során ismerik meg a konfigurálás részleteit.

Még többet tudhat meg a FortiWebről a következő linken: https://www.fortinet.com/products/web-application-firewall/fortiweb.html?utm_source=blog&utm_campaign=2018-q2-waf

Regisztráljon még ma!

Viszonteladóinknak ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk, amihez előzetes regisztráció szükséges!

A férőhelyek száma korlátozott, a regisztrációt a jelentkezés sorrendjében tudjuk elfogadni!

Az előadás magyar nyelvű. A workshop 10:30-től 14:00-ig tart.

Időpont: 2019. május 15.

Helyszín: Az oktatás helyszíne a RelNet oktatóterme Cím: 1047 Budapest, Váci út 71. – Az épület és az udvar bejárata is a Perényi Zsigmond utcáról nyílik

Parkolás: Díjmentes a belső udvaron és a környező utcákban is.

Kapcsolódó esemény: 2019. június 19: Az automatizálás egyszerűbbé tétele a Web Services API-k segítségével

Részletek

Dátum:
2019. május 15.
Időpont:
10:30 - 14:00
Rendezvény kategória:
, , ,
Rendezvény címkék:
, , , ,

Helyszín

Név:
RelNet konferencia terem
Cím:
1047 Budapest, Váci út 71. + Google Térkép
Telefon:
+36 1 48 48 300
Honlap:
https://relnet.hu
Magyar