Ivanti webináriumsorozat – Ivanti Neurons for ITSM

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

Ivanti webináriumsorozat – Ivanti Neurons for ITSM

2021. október 28. / 11:00 - 12:00 CEST

Az Ivanti folyamatosan azon dolgozik, hogy a piac leginnovatívabb megoldásait gyűjtse össze egy márkanév alá. Portfóliójában találhatóak például a korábbi MobileIron, Pulse Secure, Cherwell, Landesk, HEAT stb. megoldások. Az eligazodást segítik a következő webináriumok, melyek segítségével átláthatja a különböző területekre alkalmazható megoldásokat.

A webináriumokon való részvételért plusz 5-5 pontot írunk jóvá a RelNet eLearning rendszerében!

A webináriumokra külön-külön kell jelentkezni! Kérjük, a rövid leírás alatt levő “TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓS OLDALRA” link segítségével, látogasson el az aktuális esemény oldalára és az oldalon történt bejelentkezést követően regisztráljon a kép alatt levő gomb segítségével!

A webináriumok ideje és a témák rövid összefoglalója:

I. Ivanti Unified Endpoint Management

2021. szeptember 23., csütörtök / 11:00–12:00
Előadó: Sergei Smelov, SE Ivanti

Az Ivanti Unified Endpoint Manager egységes és megbízható végpontmenedzsment és felhasználói profilkezelő megoldás, amely biztosítja a hálózat teljes láthatóságát, automatizálja a szoftvertelepítéseket, valamint csökkenti a bejelentkezésekkel járó problémákat, miközben számos eszközzel és IT megoldással képes integrálódni a termelékenység növelése és a költségek csökkentése érdekében.

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓS OLDALRA

II. Ivanti User Workspace Manager

2021. szeptember 30., csütörtök / 11:00–12:00
Előadó: Marek Woda, SE Ivanti

Az Ivanti User Workspace Manager (UWM) leegyszerűsíti a desktop konfigurációt, csökkenti az IT-kiadásokat és biztonságossá teszi a felhasználói munkameneteket. Az Ivanti UWM ezt az alábbi három termék egyesítésével éri el:
1. Environment Manager – Felhasználói élmény javítása on-demand testreszabásokkal és kontextus alapú szabályvezérléssel
2. File Director – Felhasználói fájlok egyszerű migrálása a Microsoft OneDrive felhőbe, ami központosítja a tárolást és csökkenti a helyi tárolás költségeit.
3. Performance Manager – Szabadalmaztatott erőforrás-szabályozás az alkalmazások reakcióidejének csökkentése érdekében, amivel egy-egy szerver több felhasználóval terhelhető.

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓS OLDALRA

III. MobileIron és Ivanti felhasználási eset

2021. október 8., péntek / 10:00–11:00
Előadó: Kerékfy Miklós, SE Ivanti

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓS OLDALRA

IV. Ivanti Security Controls

2021. október 14., csütörtök / 11:00–12:00
Előadó: Maksimilian Prilepskij, SE Ivanti

Az Ivanti Security Controls egységes és automatizált megelőzési, észlelési és válaszadási technikáit a legnagyobb támadási vektorokra tervezték. A szakma által is elismerten védekezik a legmodernebb kibertámadásokkal szemben, integrálva a patch menedzsmentet, a jogosultságkezelést és a fehérlistázást.

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓS OLDALRA

V. Ivanti Neurons for Workspace

2021. október 21., csütörtök / 11:00–12:00
Előadó: Leszek Twardowski, SE Ivanti

Az Ivanti Neurons Workspace 360-fokos, valós idejű rálátást biztosít az eszközökre, felhasználókra, alkalmazásokra és szolgáltatásokra, ami egyaránt csökkenti a komplexitást, a hibajavítási időt és az eszkalációs költségeket. Az Ivanti Neurons forradalmi platformja egyszerűsíti és automatizálja az informatikai műveleteket, összhangban az Ivanti „Everywhere Workplace” filozófiájával.

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓS OLDALRA

VI. Ivanti Neurons for ITSM

2021. október 28., csütörtök / 11:00–12:00
Előadó: Marek Woda, SE Ivanti

Az Ivanti Neurons for ITSM bevált, erőteljes IT-szolgáltatás menedzsment megoldás, amely üzleti szempontból stratégiai fontosságúvá alakítja át a help deskeket és a support csapatokat. Ez a multi-tenant termék felhőre optimalizált, de on-premise is elérhető világszínvonalú ITSM megoldás.

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓS OLDALRA

VII. Az Ivanti Neurons for ITSM és az Ivanti Neurons for Healing integrációja

2021. november 3., szerda / 11:00–12:00
Előadó: Marek Woda, SE Ivanti

Az Ivanti Neurons for Healing automatizációs robotok garmadájával, proaktív módon észleli, diagnosztizálja és javítja a konfigurációs hibákat, a teljesítményt és a biztonsági problémákat, miközben megőrzi a végpontok megfelelőségét. A rutinfeladatok automatizációjával megvalósítható a ténylegesen öngyógyító környezet, amivel idő és pénz takarítható meg.

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓS OLDALRA

VIII. Ivanti Endpoint Security & Privilege Management

2021. november 18., csütörtök / 11:00–12:00
Előadó: Maksimilian Prilepskij, SE Ivanti

Az Ivanti Endpoint Security számos biztonsági modul központi platformjaként szolgál. Az egyes modulok más-más megközelítést használnak a végpontok megvédésére. Az Ivanti Patch and Remediation modul például lefuttatja a javítóprogramot, miután sebezhető pontot talált egy szoftverben. Az Ivanti Application Control modul pedig csak a jóváhagyott alkalmazásokat futtatja a végpontokon. Végül, a Privilege Management segítségével a jogosultságok – igény szerint – felhasználó, csoport, alkalmazás és üzleti szabály szinten finomhangolhatók, a legalacsonyabb szintű jogosultság elve alapján. A hálózat hatékony védelme érdekében az egyes modulok bármelyik kombinációja megvásárolható.

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓS OLDALRA

IX. Ivanti Neurons for ITAM

2021. november 25., csütörtök / 11:00–12:00
Előadó: Marek Woda, SE Ivanti

Az Ivanti Neurons for ITAM nyomon követi egy szervezet IT-erőforrásait. Az ‘asset management’ megoldás úgy lett kialakítva, hogy a szakemberek egyéni munkafolyamatokat definiálhatnak és implementálhatnak, legyen szó szoftverről, hardverről, szerverről, kliensről, virtuális vagy felhőalapú eszközről.

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓS OLDALRA

A webináriumokon való részvételért plusz 5-5 pontot írunk jóvá a RelNet eLearning rendszerében!

Jelentkezzen a webináriumokra most!

Részletek

Dátum:
2021. október 28.
Időpont:
11:00 - 12:00 CEST
Rendezvény kategória:
,
Rendezvény címkék:
,

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar