Skybox Certified Sales Engineer (SCSE) tréning

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

Skybox Certified Sales Engineer (SCSE) tréning

2019. január 22. - 2019. január 23.

SCSE Training

Tisztelt Parternünk!

Ezúton meghívjuk Önt a Skybox Certified Sales Engineer (SCSE) tréningre, amelyet 2019. január 22-én és 23-án tart Jason Smith (Channel Technical Director EMEA, Skybox Security) Budapesten a RelNet oktatótermében. Ez a kétnapos képzés elsősorban pre-sales mérnököknek, értékesítőknek és rendszermérnököknek szól, amely során megismerhetik a Skybox platformot. Néhány gyakran előforduló eset bemutatásán keresztül képet kaphatnak arról, hogy hogyan érdemes bemutatni az ügyfeleknél a Skybox megoldását és megközelítését a hálózat átláthatóságára, az IT biztonsági előírásoknak való megfelelés ellenőrzésére, a változások követésre és a sérülékenységek kezelésére. A tréning anyaga nem terjed ki a Skybox részletes telepítésére vagy adminisztrációjára. Az oktatás angol nyelvű, 60%-ban elméleti és 40%-ban laborgyakorlatból áll. A képzés részletes tematikája itt található: https://lp.skyboxsecurity.com/EVPE-2019-01-HU-SCSE_03Agenda.html Szükséges előkészületek: A következő ingyenes online Skybox tréningek elvégzése.

A két oktatási nap minél jobb kihasználása érdekében kérjük, hogy előre telepítse a Skybox-ot laptopjára (kérjük, számoljon azzal, hogy ennek az időigénye akár néhány óra is lehet). A szükséges előkészületekről itt talál részletes útmutatót, kérjük, olvassa el alaposan. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, forduljon a Skybox Securityhez a következő emailcímen partners@skyboxsecurity.com A laborgyakorlatok sikeres elvégzéséhez a résztvevőknek saját laptopot kell hozni az oktatásra, amelyre a Skybox megoldását előre telepítették a fentebb leírtaknak megfelelően. A tréning időpontja: 2019. január 22-23. 9:00-17:00 Helyszín: RelNet Technológia Kft. oktatóterme Cím: 1047 Budapest Váci út 71. Bejárat a Perényi Zsigmond utca felől. Parkolás: a RelNet udvarán és a környező utcákban is ingyenes.


Regisztráció a Skybox weboldalán lehetséges.

Részletek

Kezdés:
2019. január 22.
Vége:
2019. január 23.
Rendezvény kategória:
, , , ,
Rendezvény címkék:
, ,
Honlap:
https://lp.skyboxsecurity.com/EVPE-2019-01-HU-SCSE_01RegLP.html

Szervező

Név:
Skybox Security
E-mail:
partners@skyboxsecurity.com
Honlap:
https://www.skyboxsecurity.com/

Helyszín

Név:
RelNet konferencia terem
Cím:
1047 Budapest, Váci út 71. + Google Térkép
Telefon:
+36 1 48 48 300
Honlap:
https://relnet.hu
Magyar