SolarWinds új megközelítésben: fontos bejelentés a viszonteladó partnereknek

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

SolarWinds új megközelítésben: fontos bejelentés a viszonteladó partnereknek

2022. április 07. / 15:30 - 16:30 CEST

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

Egy rendezvény ekkor: 2022. április 11.. Kezdés: 15:30

Regisztráljon most a SolarWinds partneri webináriumára, és értesüljön elsőként a gyártó teljes portfólióját új szintre emelő „Observability” megközelítésről.

A SolarWinds a közelmúltban megkezdte termékportfóliója átalakítását, amely az egyszerű monitoring képességek helyett a fejlettebb, hálózatot teljes terjedelmében átláthatóvá tévő felügyeleti szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt. Az „Observability” – a legújabb mesterséges intelligencia modul révén – az incidensek észlelésén túl azok bekövetkezésének okára is fényt derít, a helyszínen és a felhőben egyaránt.

Az „Observability”, mint termékstratégia célja, hogy hozzáadott értékként újabb, a digitális átalakulást segítő funkcionalitást biztosítson a SolarWinds meglévő és leendő ügyfelei számára. A SolarWinds ezért két külön webináriumot is szentel arra, hogy a viszonteladó partnerek értékesítési és technikai szakemberei számára bemutassa a termékstratégia fontos részleteit.

 Időpontok:

  1. április 7. (csütörtök) / 15:30 – „Executive Sales Kickoff” elsősorban értékesítőknek és cégvezetőknek
  2. április 11. (hétfő) / 15:30 – „Observability Technical Training” elsősorban pre-sales / műszaki szakembereknek és mérnököknek
REGISZTRÁCIÓ

Részletek

Dátum:
2022. április 07.
Időpont:
15:30 - 16:30
CEST
Rendezvény kategória:
,
Rendezvény címkék:
, , , , , , ,

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar