Az AI-vezérelt kibertámadások hatásainak kezelése

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

Az AI-vezérelt kibertámadások hatásainak kezelése

2023. szeptember 26. / 10:00 - 11:00 CEST

A mesterséges intelligencia megváltoztatja a vállalatok működését, de a kiberbűnözők módszereit is. Az Ön cége készen áll a mesterséges intelligencián alapuló kiberfenyegetésekre? Csatlakozzon az AI-vezérelt kibertámadásokról szóló webináriumhoz!

REGISZTRÁCIÓ

Időpont: 2023. szeptember 26. (kedd) | 10:00-11:00

Csatlakozzon Ön is a magyar nyelvű webináriumunkhoz, amelyet a kiberbiztonsági terület szakértői tartanak, és amelynek témája a mesterséges intelligencia által vezérelt kibertámadások következményeinek kezelése.

Megvizsgáljuk az AI-alapú támadási taktikákat és azok lehetséges hatásait egy szervezet digitális eszközeire. Emellett bemutatjuk a proaktív védekezési stratégiákat, beleértve a mesterséges intelligencián alapuló mechanizmusokat és a viselkedéselemzést, amellyel hatékonyan vehető fel a harc az egyre kifinomultabb fenyegetésekkel szemben.

Az előadáson felsoroljuk az észlelés és a válaszadás bevált gyakorlatait, valamint az AI-alapú biztonsági eszközök integrációjának lehetőségeit.

Előadók:

Neumann Róbert, az Acronis Kibervédelmi Műveleti Központ vezetője
Orosz Nándor, projekt- és szolgáltatási igazgató, RelNet Technológia Kft.

Részletek

Dátum:
2023. szeptember 26.
Időpont:
10:00 - 11:00 CEST
Esemény kategória:
Rendezvény címkék:
, , , , ,

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar