SolarWinds Transform Partner Summit EMEA 2023 konferencia Barcelonában

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

SolarWinds Transform Partner Summit EMEA 2023 konferencia Barcelonában

2023. február 13. / 18:00 - 22:00 CET

Az EMEA Transform Partner Summit 2023 az év egyik legfontosabb SolarWinds eseménye, amelyen a részvétel ingyenes a partnerek számára. A gyártó itt tájékoztatja a disztribútor és viszonteladó partnereit az értékesítési stratégiájáról, a termékfejlesztési ütemtervéről és az üzletfejlesztési lehetőségekről. Emellett a partnerek műszaki és értékesítő csapatai hivatalos minősítést adó képzéseken is részt vehetnek. A rendezvénysorozatot 2023. február 13-tól 17-ig tartják meg.

Miért érdemes részt venni az ingyenes konferencián?

  • A SolarWinds felső vezetése beszámol a cég stratégiájáról és az értékesítési csatornák növekvő jelentőségéről.
  • Új üzletfejlesztési lehetőségeket ismerhet meg a SolarWinds termékeinek és megoldásainak értékesítése révén.
  • Megtudhat mindent a SolarWinds termékportfóliójának fejlődéséről, és új növekedési lehetőségeket fedezhet fel.
  • Új értékesítési technikákat ismerhet meg a SolarWinds Sales Expert (SSE) akkreditációs tréning és a SolarWinds Certified Professional (SCP) minősítés segítségével.
  • Ingyen leteheti a SolarWinds Certified Professional (SCP) vizsgákat.

A rendezvény ’Executive Plenary’ eseményén a SolarWinds top menedzserei beszélnek többek között a cég 2023-es stratégiájáról, a megújított partnerprogramról, az EMEA régióra vonatkozó stratégiáról, a termékportfólióról és annak fejlesztési üteméről, valamint a képzési lehetőségekről. A február 14-i rendezvény a partnerdíjak átadási ceremóniájával zárul.

A SolarWinds Sales Expert (SSE) akkreditációs képzéseket az értékesítő szakemberek számára tervezték. Az akkreditációk élő, interaktív webcastok (február 15.) révén szerezhetők meg, ahol az előadók a SolarWinds értékesítési szakértői lesznek. További részletek a SolarWinds Sales Expert (SSE) képzésekről.

A SolarWinds Certified Professional technikai képzéseken (február 14-17.) alkalmanként legfeljebb 20 személy vehet részt. A részvétel – regisztráció után – jóváhagyáshoz kötött! További részletek a SolarWinds Certified Professional (SCP) képzésekről.

Az EMEA Partner Summit 2023 a barcelonai Meliá Barcelona Sky szállodában kerül megrendezésre. A SolarWinds által biztosított szobafoglalási kedvezményre 2022. november 30-ig van lehetőség. A gyártó a partner@solarwinds.com e-mail címen várja a regisztrációval és foglalással kapcsolatos kérdéseket.

JELENTKEZZEN MOST A RENDEZVÉNY REGISZTRÁCIÓS OLDALÁN!

A Summit weboldala

 

Nem tud személyesen részt venni?

Február 14-én online is követheti a SolarWinds felsővezetőinek előadásait a 2023 értékesítési stratégiáról.

Témák:

  • Gyártó 2023-as stratégiája
  • 2023-as partnerprogram
  • SolarWinds regionális jövőkép
  • Portfólió- és termékfejlesztési ütemterv

Időpont: 2023. február 14. (kedd) | 9:00 – 14:00 CET

REGISZTRÁLJON AZ ÉLŐ ONLINE KÖZVETÍTÉSRE

Részletek

Dátum:
2023. február 13.
Időpont:
18:00 - 22:00 CET
Esemény kategória:

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar