Új gyártó a RelNetnél! – A SolarWinds bemutatása – Élő webinárium viszonteladó partnereink számára

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

Új gyártó a RelNetnél! – A SolarWinds bemutatása – Élő webinárium viszonteladó partnereink számára

2022. január 26. / 10:00 - 11:00 CET

Új gyártót köszönthetünk a portfóliónkban! A SolarWinds termékeit és partnerprogramját a cég szakértői mutatják be a január 26-i élő, angol nyelvű webináriumon, amelyet kizárólag a RelNet viszonteladó partnerei számára szervezünk.

A SolarWinds a könnyen használható, hatékony és biztonságos IT menedzsment szoftverek vezető fejlesztője, globális ügyfélkörrel. Termékei bármilyen típusú és méretű szervezet számára lehetővé teszik az üzleti átalakulás felgyorsítását a modern hibrid IT-környezetekben. A SolarWinds folyamatos kommunikációt folytat technológiai szakemberekkel (IT szolgáltatási és üzemeltetési szakértőkkel, DevOps- és SecOps-szakértőkkel, valamint adatbázis-adminisztrátorokkal), hogy megtudja, milyen kihívásokkal kell szembenézniük a nagy teljesítményű, magas rendelkezésre állású IT infrastruktúrák, alkalmazások és környezetek kezelése során. A SolarWinds a megismert IT menedzsmentigények alapján fejleszti ki a termékeit annak érdekében, hogy az ügyfelek által kívánt hálózatfelügyeleti, ITSM, alkalmazásteljesítmény-figyelési és adatbázis-kezelési megoldásokat tudja kínálni.

A SolarWinds termékei külön-külön, de egymással integrálva is használhatók. A vállalat IT Operations Management (ITOM) portfóliója jelentős mértékben csökkenti az informatikai infrastruktúra komplexitását, valamint általa gyorsabban azonosíthatók és orvosolhatók a problémák.

Csatlakozzon a 2022. január 26-án megtartandó webináriumunkhoz, amelyen a SolarWinds menedzserei mutatják be a cég ITOM termékeit, és beszámolnak a SolarWinds partnerprogramjának előnyeiről is.

Témák:

  •  Miért érdemes a SolarWinds viszonteladó partnerévé válni? – Christian Ohsam, Channel Manager EMEA Central
  • A SolarWinds termékportfólió bemutatása – Sascha Giese – Head Geek™, International Technical Product Marketing Manager

Időpont: 2022. január 26. (szerda) / 10:00 CET

REGISZTRÁLJON MOST!

Az eseményre az oldalon történő regisztráció/bejelentkezés után tud jelentkezni.

Az eseményen való részvételért a RelNet eLearning programjában 15 extra pontot adunk.

Kapcsolódó esemény:

Hívja meg ügyfeleit is!
Solarwinds megoldásainak bemutatása – Végfelhasználóknak szóló webinárium

SolarWinds EMEA Virtual Partner Summit 2022
2022.február 7-11.

Részletek

Dátum:
2022. január 26.
Időpont:
10:00 - 11:00 CET
Rendezvény kategória:
, ,
Rendezvény címkék:
, , , , , , ,

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar