Solarwinds megoldásainak bemutatása – Végfelhasználóknak szóló webinárium

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

Solarwinds megoldásainak bemutatása – Végfelhasználóknak szóló webinárium

2022. január 26. / 13:30 - 14:30 CET

A rendezvényre való jelentkezéshez kérjük előbb lépjen be az oldal tetején található link segítségével!

Jelentkezési határidő: 2022. 01. 26. 13:30

Új gyártót köszönthetünk a portfóliónkban! A SolarWinds termékeit a cég szakértői mutatják be a január 26-i élő, angol nyelvű webináriumon, amelyre végfelhasználók jelentkezését várjuk.

A SolarWinds a könnyen használható, hatékony és biztonságos IT menedzsment szoftverek vezető fejlesztője. Termékei bármilyen típusú és méretű szervezet számára lehetővé teszik az üzleti átalakulás felgyorsítását a modern hibrid IT-környezetekben. A SolarWinds folyamatos kommunikációt folytat technológiai szakemberekkel (IT szolgáltatási és üzemeltetési szakértőkkel, DevOps- és SecOps-szakértőkkel, valamint adatbázis-adminisztrátorokkal), hogy megtudja, milyen kihívásokkal kell szembenézniük a nagy teljesítményű, magas rendelkezésre állású IT infrastruktúrák, alkalmazások és környezetek kezelése során. A SolarWinds a megismert IT menedzsmentigények alapján fejleszti ki a termékeit annak érdekében, hogy az ügyfelek által kívánt hálózatfelügyeleti, ITSM, alkalmazásteljesítmény-figyelési és adatbázis-kezelési megoldásokat tudja kínálni.

A SolarWinds termékei külön-külön, de egymással integrálva is használhatók. A vállalat (ITOM) portfóliója jelentős mértékben csökkenti az informatikai infrastruktúra komplexitását, valamint általa gyorsabban azonosíthatók és orvosolhatók a problémák.

Csatlakozzon a 2022. január 26-án megtartandó webináriumunkhoz, amelyen a SolarWinds menedzserei mutatják be a cég ITOM termékeit.

Téma:

  • A SolarWinds termékportfólió bemutatása – Sascha Giese – Head Geek™, International Technical Product Marketing Manager és Christian Ohsam, Channel Manager EMEA Central

Időpont: 2022. január 26. (szerda) / 13:30 -14:30 CET

REGISZTRÁLJON MOST!

Az eseményre az oldalon történő regisztráció/bejelentkezés után tud jelentkezni.

Részletek

Dátum:
2022. január 26.
Időpont:
13:30 - 14:30 CET
Rendezvény kategória:
,
Rendezvény címkék:
, , , , , , ,

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar