2024. május 03.

DWDM szakértelem a RelNetnél

Mindössze pár hónappal azután, hogy a PacketLight piacvezető DWDM és OTN megoldásainak disztribútorai lettünk, négy mérnökünk is megkapta a gyártó „Solution Advisor” oklevelét.
2024. május 03.

99,7%-os a Juniper Networks vSRX tűzfal biztonsági hatékonysága

A CyberRatings.org letesztelte a Juniper Networks vSRX újgenerációs virtuális tűzfaleszközét. A Junos 22.4R2.8 operációs rendszerrel felszerelt NGFW eszköz majdnem tökéletes, 99,7 százalékos biztonsági hatékonyságot ért el.
2024. május 02.

Újabb előadást tartottunk az EIVOK kiberbiztonsági konferencián

A május 2-án megrendezett EIVOK-47 Cyber Threat Intelligence tudományos szakmai konferencián Orosz Nándor, a RelNet projekt- és szolgáltatásigazgatója a következő címmel tartott előadást: Több csatornából származó CTI információk feldolgozása a gyakorlatban.
2024. április 29.

A KICK Sauber és az Extreme Networks: Partnerség a Formula-1 autósportban, innováció a versenypályán

A KICK Sauber a világ minden táján, azon belül is a svájci székhelyén, valamint a 2024-es Formula-1 világbajnokság során is rugalmas, biztonságos vezeték nélküli kapcsolatokra támaszkodhat, miután a csapat partnerséget jelentett be a felhőalapú hálózatok vezető gyártójával, az Extreme Networks-szel. Az így létrejött partnerség nagy visszhangot keltett az autósport és a technológiai közösségben. A megállapodás célja a versenyzők és a szurkolók digitális élményének fokozása a versenyeken.
2024. április 26.

NIS2 vagy DORA? Melyik vonatkozik rám?

Szemelvények az Európai Bizottság 2023. szeptember 18-i iránymutatásából, amely a NIS2 irányelv és a DORA közötti összefüggésekre világít rá.
Magyar