Sophos

A Sophos végpontvédelmi, titkosítási, hálózatbiztonsági, emailbiztonsági, mobilbiztonsági és egységes fenyegetésmenedzsment (UTM) termékeket fejleszt.

A Sophos felhőalapú és mesterséges intelligencia vezérelt megoldásai – amelyek a gyártó globális fenyegetéselemző és adattudományi csapata, a SophosLabs folyamatos kutatásain alapulnak – megvédik a végpontokat (laptopok, szerverek és mobileszközök) és a hálózatokat az egyre fejlettebb kiberbűnözési módszerektől, beleértve az automatizált és kifejezetten támadó szándékú rendszerfeltöréseket, zsarolóvírusokat, rosszindulatú szoftvereket, a sérülékenységek kihasználását, adatkiszivárogtatásokat, az adathalászatot stb.

A díjnyertes Sophos Central felhőalapú platform egy egységes Synchronized Security nevű rendszerbe foglalja a Sophos teljes termékpalettáját, az Intercept X végponti megoldástól az XG Firewall-ig. A cég termékeit úgy tervezték, hogy teljes védelmet nyújtsanak, de – ezzel egy időben – kiküszöböljék a modern informatikai környezetek komplexitását.

A Sophos 1985-ben dolgozta ki első vírusirtó és titkosítási termékeit. 2012-ben felvásárolta a VirusBustert, a magyar antivírus vállalatot. A Sophos székhelye az angliai Oxfordban van, részvényei a Londoni Tőzsdén forognak.

A Sophos megoldásai csaknem 400.000 különböző méretű szervezetet védenek több mint 150 országban a legújabb és legkifinomultabb fenyegetésektől. A Sophos az egyéni felhasználók informatikai biztonságáról is gondoskodik a Sophos Home nevű vírusirtó termékével.

sophos_clients

A Sophos Group legfontosabb OEM-partnerei között van a Juniper, az IBM, a Citrix, a Lenovo, a Cisco és a Rackspace.

Termékbemutató: Sophos Intercept X - EDR képességekkel:

Magyar