Ivanti

Az Ivanti a digitális munkahely jobb menedzselését és biztonságosabbá tételét tűzte ki célul, ennek érdekében megoldásai egyesítik az informatikai folyamatokat és a biztonsági műveleteket . A PC-ktől a mobil eszközökig, a virtuális desktopon (VDI) és az adatközponton keresztül, az Ivanti beazonosítja a létfontosságú informatikai eszközöket mind a konkrét helyszínen telepített mind a felhőben lévő infrastruktúra esetén, valamint bővíti az informatikai szolgáltatások nyújtásával kapcsolatos funkciókat és csökkenti az üzemeltetési és biztonsági kockázatokat.

A vállalat küldetése lehetővé tenni a szervezetek számára, hogy ellenőrzésük alá vonják a belső IT szolgáltatásnyújtás folyamatait, egyszerűsítsék a szolgáltatáskezelést, valós idejű láthatóságot biztosítsanak a szolgáltatásaik és infrastruktúrájuk tekintetében, és megszervezzék az emberek, a folyamatok és a technológiák interakcióját az optimális szolgáltatási teljesítmény érdekében.

Az Ivanti termékeinek széles választéka a következő csoportokba sorolható:

  • IT biztonság
  • informatikai eszközkezelés (IT asset management)
  • informatikai szolgáltatásmenedzsment (IT service management)
  • ellátási lánc
  • jelentéskészítés és analitika
  • végpont- és munkaterületmenedzsment

Az Ivanti 23 országban 36 irodával rendelkezik, székhelye Salt Lake City közelében található, amelyet a New York Times „a következő Szilícium-völgynek" nevezett.


ivanti-termekvonalak

Az Ivanti 2017 januárjában alakult meg a LANDESK és a HEAT Software vállalatok egyesülésével. Addig a LANDESK és a HEAT közel 30 éven át nyújtott felhasználóközpontú informatikai megoldásokat. Az évek során a LANDESK olyan társaságokat vásárolt fel, mint a Wavelink, a Shavlik, az Xtraction Solutions, és – legutóbb – az AppSense. A HEAT a FrontRange és a Lumension összeolvadásával jött létre. Az Ivanti azzal a céllal jött létre, hogy egy kézbe fogja össze mindezeket a márkákat és megoldásokat.


További információt találhat az Ivanti termékvonalairól a következő videóban:

Magyar