A Juniper Networks Apstra megoldásának bemutatása

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

A Juniper Networks Apstra megoldásának bemutatása

2022. december 14. / 10:00 - 11:00 CET

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

An event every 2 weeks that begins at 10:00 on szerda, repeating until 2022. december 14.

Csatlakozzon bármikor a Juniper Networks rögzített előadásához, amelyen mélyebb technikai betekintést nyerhet az Apstra megoldásba, a Graph DB-be és a szándékalapú analitikába.

Az Apstrát, mint szándékalapú hálózati rendszert, az teszi különlegessé, hogy a grafikonadatbázist “egyetlen igazságforrás”-ként használva felépíti és nyomon követi az adatközpont komplex kapcsolatait és viszonyrendszerét.

A technikai fókuszú webináriumon az Apstra vezető rendszermérnöke elmagyarázza, miért nem képesek helyettesíteni Visio vagy Excel dokumentumok az Apstra teljesítményét, azaz:

  • Hogyan könnyíti meg az adatközponti infrastruktúrák kezelését egy valódi – erős és rugalmas – szándékalapú hálózati rendszer?
  • Miért emelkedik ki az Apstra az összes többi infrastruktúra menedzsment megoldás közül?
  • Hogyan képes az Apstra „egyetlen igazságforrás” (single source of truth) megközelítése rendkívül gyorsan megtalálni a problémák forrását?

 

NÉZZE MEG MOST!

 

Részletek

Dátum:
2022. december 14.
Időpont:
10:00 - 11:00
CET
Rendezvény kategória:
,
Rendezvény címkék:
, , , , , , ,

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar